El Fòrum es constitueix com a entitat formal

El Fòrum es constitueix com a entitat formal

El Fòrum de la Societat Civil ha aprovat per unanimitat els estatuts per a constituir-se legalment com a entitat associativa. Aquesta important passa organitzativa arriba després de més de dos anys de coordinació d’una ampla representació d’entitats de socials, cíviques, econòmiques, culturals i ecologistes; de fer incidència amb les institucions per impulsar les nostres propostes per a la transició a les Illes Balears i d’organitzar activitats de sensibilització per mobilitzar a la ciutadania.

A més, varen sol·licitar adherir-se al Fòrum dues noves entitats: Rezero i la Fundació Ateneu.

Després de l’assemblea extraordinària d’ahir el Fòrum de la Societat Civil compta amb 24 entitats.

S’ha establert una presidència rotativa, que, en primer lloc, ocuparà Joana Maria Palou, rectora de l’Estudi General Lul·lià. La Comissió Executiva es completa amb David Abril del Col·lectiu Alternatives, com a secretari, Carme Alomar d’ALCAIB, com a tresorera i Jaume Garau de Fundació Iniciatives del Mediterrani i Joan Forteza de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Palma com a vocals.

A l’assemblea del Fòrum es varen acordar els seus reptes principals per aquest any: impulsar una llei de la societat civil, difondre les seves propostes per les transicions i signar un conveni de col·laboració amb el Govern per impulsar projectes europeus de la Societat Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *