Presentam el visor web de l'Observatori de les Transicions

Des del Fòrum de la Societat Civil hem presentat un visor web per consultar les dades de l’informe de l’Observatori de les Transicions, que mostra en línia les dades dels indicadors recollits, per veure’n l’evolució de forma clara. Els indicadors es troben agrupats per temàtiques, i té l’objectiu d’aterrar la informació derivada d’aquests a la societat civil, constituint un mecanisme de processat i transmissió de la informació entre les entitats científiques i la ciutadania no especialitzada.

El futur que volem: propostes i projectes de la societat civil per a la transició econòmica, ecològica i social de les Illes Balears

Publicació en la qual el Fòrum de la Societat Civil desgrana les seves propostes i projectes per impulsar la transició econòmica, ecològica i social a les Illes Balears. Al llarg  de prop de 200 pàgines es recullen propostes concretes sobre temes com reconversió turística, economia blava, sector primari, economia social i solidària, transició energètica, mobilitat, habitatge, renda bàsica universal, etc. Aquest document ha estat elaborat per una trentena de persones expertes en diferents disciplines, provinents de les entitats que conformen el Fòrum de la Societat Civil.

Espai setmanal del Fòrum a IB3 Ràdio

Cada setmana abordam les diferents propostes d’El Futur que volem al programa Entre avui i demà.

Amb el suport de: