El Fòrum de la Societat Civil es reuneix amb el batle de Palma

El Fòrum de la Societat Civil es reuneix amb el batle de Palma

Una delegació conformada per PIMEM, Palma XXI, OCB i Joves Arquitectes de Mallorca traslladen al mandatari els objectius del Fòrum

Una delegació del Fòrum de la Societat Civil per a la Reconstrucció de les Illes Balears s’ha reunit
aquest dimarts amb el batle de Palma, José Hila. La delegació, conformada per PIMEM, Palma XXI, l’Obra Cultural Balear i Joves Arquitectes de Mallorca han volgut explicar al batle el treball que h a iniciat el Fòrum, que té com a principal objectiu aportar propostes per a la transformació del model econòmic actual.

Per al gerent de PIMEM, Gustavo de Vicente, “es tracta de donar veu a entitats que en aquest moment no estan representades en altres taules sectorials i, per tant, no poden fer valdre la seva experiència i treball de cara a una transició econòmica i social a Balears.
Les quatre entitats mantenen la necessitat que, a curt termini, es reactivi l’activitat econòmica però sense perdre de vista els canvis i ajustaments que necessàriament s’han de fer per a orientar el futur cap una societat més forta, resilient, equilibrada i pròspera, amb l’obligació d’assumir el repte social, laboral, cultural i el col·lapse ecològic que ens amenaça.
Per la seva banda, el batle José Hila, ha assegurat que treballarà per a integrar el Fòrum de la Societat Civil al Consell Municipal de Model de Ciutat, màxim òrgan de deba social a Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *