Organitzam la jornada “Transició social i lluita contra la pobresa”

Organitzam la jornada “Transició social i lluita contra la pobresa”

Aquest dimarts 22 de febrer, l’Estudi General Lul·lià ha acollit la jornada ‘Transició social i lluita contra la pobresa’, organitzada pel Fòrum de la Societat Civil i la Xarxa per la Inclusió Social EAPN-Illes Balears.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és parlar i debatre sobre com garantir el dret a l’habitatge i la Renda Bàsica Universal, entre d’altres.

La presentació de la jornada ha començat a les 9 h, seguida de la conferència inaugural ‘La lluita contra la pobresa a Europa: reptes i iniciatives’, a càrrec del president de la Xarxa de lluita contra la pobresa, Carlos Susías.

Tot seguit ha tingut lloc la xerrada ‘Tres lluites contra la pobresa’:

– Cristina Llorente, d’Arquitectes/Palma XXI, ha presentat les propostes del Fòrum per a un habitatge digne.

– Rafel Borràs, del Col·lectiu Alternatives, ha parlat de la Renda Bàsica Universal.

– Javier de Juan, conseller de Presidència del Consell, ha exposat diferents punts sobre com assistir a les persones majors a casa.

Finalment, ha tingut lloc una taula rodona entre els ponents.

'La lluita contra la pobresa a Europa: reptes i iniciatives', a càrrec del president de la Xarxa de lluita contra la pobresa, Carlos Susías.

Ponències "Tres lluites contra la pobresa): Cristina Llorente (habitatge), Rafel Borràs (Renda Bàsica Universal) i Javier de Juan (assistència a les persones majors)

Taula rodona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *